Activitats

Senderisme i alta muntanya

 

A pocs metres de la casa ja es poden prendre diversos camins per fer tota mena d’excursions. Si teniu algun dubte podeu preguntar a l’amfitrió que us assessorarà sobre els itineraris que s’adaptin millor al que estigueu buscant. En aquestes sortides podreu observar la rica flora i fauna característica la zona.

Bicicleta de muntanya

 

La Vall de Lord és una destinació cada vegada més concorreguda i valorada pels amants d’aquest esport, ja que a la bellesa del paisatge natural se li suma la gran quantitat de rutes de BTT senyalitzades que hi ha a la zona. Des del Molí de Dalt us assessorarem sobre quina ruta s’adapta millor a les vostres característiques físiques i tècniques.

Esports aquàtics

 

Al pantà de la Llosa de Cavall es poden llogar diverses embarcacions per gaudir d’unes vistes espectaculars de la Vall de Lord mentre es practica esport.

Cultura popular

 

En els diferents nuclis rurals de la Vall de Lord podreu gaudir de les festes autòctones i dels esdeveniments culturals típics de la zona, com ara “els Gegants” i “els Correfocs” propis de les festes majors o les caminades populars i les fires tradicionals.

Esquí i esports d’hivern

 

Si us agraden els esports d’hivern, les estacions d’esquí alpí del Port del Comte i d’esquí nòrdic de Tuixent la Vansa estan a uns 14 km del Molí de Dalt (20 minuts amb cotxe). Les excursions amb raquetes i les sortides amb el trineu poden ser el complement perfecte per passar un gran cap de setmana hivernal al Molí de Dalt.

Art i arquitectura

 

Perdre’s pels carrers de pobles com la Coma, la Pedra o Sant Llorenç de Morunys, pot ser ideal per gaudir d’una tarda tranquil·la. Hi podràs descobrir preciosos claustres i ponts romànics, així com un petit museu on s’explica la història de la Vall de Lord. Una mica apartades dels nuclis rurals, es poden visitar diverses ermites que son autèntiques joies del romànic pirinenc.